Lediga tjänster

Vätternpotatis AB är idag en av Europas modernaste fabriker för potatisförädling med en hög automatiseringsgrad Företaget ingår i Koncernen Wernsing Food Family & Co och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige inom området produktion och försäljning av konserverade och pastöriserade potatisprodukter. Vätternpotatis AB i Sverige är ett eget bolag som totalt omsätter ca 100 MSEK och har ca 35 anställda.

Underhållstekniker

Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du som tekniker främst att arbeta med löpande underhållsarbete för avhjälpande och förebyggande underhåll av vår produktionslinje för konserverade och pastöriserade potatisprodukter. Ingen dag är den andra lik och du får dagligen lösa problem samt utveckla underhållsarbetet.

Vi vill att du som söker har utbildning på lägst gymnasienivå inom teknisk, industriprogrammet, livsmedelsteknisk utbildning eller motsvarande.

Tjänsten som underhållstekniker arbetar du dagtid och rapporterar till underhållsansvarig.

  • Erfarenhet av mekaniskt arbete från processindustrin eller motsvarande
  • Utbildning inom process- och styrteknik/el/mekanik/automation
  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket
  • Mycket god datorvana
  • Meriterande med erfarenhet av arbete i processavdelning i livsmedelsindustri
  • Meriterande med erfarenhet av elektriskt underhåll och av att felsöka i PLC

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter, trivs i en snabb och omväxlande miljö och har lätt för att prioritera arbetet.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du en god känsla för ordning och reda. Du är självgående och problemlösning välkomnar du som en positiv utmaning. Vidare är du stresstålig och förstår vikten av att vara en lagspelare.

Vi söker dig som har stor vilja att lära dig nytt och utvecklas inom ramen för arbetet. Du bör vara i god fysisk form och ska ha B körkort, meriterade om du har truckkort.

Skicka din ansökan till Vätternpotatis AB, Forsby 1, 599 93 Ödeshög eller till e-post ansokan@vatternpotatis.se senast den 16 juli. För frågor kontakta Underhållansvarig Mattias Heimdahl 0144-155 04.