Lediga tjänster

Vätternpotatis AB är idag en av Europas modernaste fabriker för potatisförädling med en hög automatiseringsgrad Företaget ingår i Koncernen Wernsing Food Family & Co och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige inom området produktion och försäljning av konserveradeoch pastöriserade potatisprodukter. Vätternpotatis AB i Sverige är ett eget bolag som totalt omsätter ca 150 MSEK och är ca 45 anställda.

Just nu har vi inga lediga platser.

Vi ökar försäljningen av potatissallad och söker Operatörer för omgående anställning.
Efter genomgången introduktionsutbildning kommer du som Operatör vara en viktig del av vårt team för salladsproduktionen, du kommer ha många olika arbetsuppgifter och för att nämna några kommer du blanda ingredienser, starta upp och producera i våra salladslinjer, utföra verktygsbyten till våra olika salladstyper, städa och rengöra all produktionsutrustning samt dokumentera alla aktuella steg i flödet.

Du som söker har utbildning på lägst gymnasienivå – meriterande med livsmedelsteknisk utbildning eller motsvarande.

I tjänsten som Operatör arbetar du 2-skift (förmiddag och eftermiddag) och rapporterar till Skiftledare. Tjänsten är till att börja med en visstidsanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning.

Du som söker har:
Erfarenhet av produktionsarbete, och då gärna från livsmedelsindustrin

  • Goda kunskaper i svenska språket då vi har många rutiner att följa och mycket daglig dokumentation
  • God datavana eftersom vår utrustning styrs digitalt
  • Stresstålig karaktär och klarar av att ta snabba beslut

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter och trivs i en snabb och omväxlande miljö.  

För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du en mycket god känsla för ordning och reda. Du är självgående och noggrann, och förstår vikten av att allt vi tillverkar måste hålla mycket hög nivå vad gäller renlighet. Du har en positiv karaktär, tycker om att arbeta i högt tempo och förstår att laget går före ”jaget” – du måste vara en lagspelare för att lyckas i din roll.

Vi söker dig som har stor vilja att lära dig nytt och utvecklas inom ramen för arbetet. Du bör vara i god fysisk form och har B körkort – meriterade om du har truckkort.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Skicka din ansökan via e-post ansokan@vatternpotatis.se.

Sista ansökningsdag 15 februari. Märk din ansökan ”Operatör salladsproduktion”. Vid frågor kontakta Fredrik Carlsson 0144-155 14