Operatörer

Vi har mycket hög försäljning av våra produkter under vår och sommar, vi söker därför operatörer till vår produktion för att tillgodose våra kunders behov under denna period, där ditt fokus kommer vara att packa producerande artiklar och utföra aktuella produktionsdokumentation.

I tjänsten som Operatör arbetar du skift (förmiddag och eftermiddag) och rapporterar till Skiftledare.

Du som söker har:

-Erfarenhet av produktionsarbete,

-Goda kunskaper i svenska språket då vi har många rutiner att följa och mycket daglig dokumentation

– Stresstålig karaktär och klarar av att ta snabba beslut

Dessutom tror vi att du har en god förmåga att planera och utveckla dina arbetsuppgifter och trivs i en snabb och omväxlande miljö. 

För att lyckas med dina arbetsuppgifter har du en mycket god känsla för ordning och reda. Du är självgående och noggrann, och förstår vikten av att allt vi tillverkar måste hålla mycket hög nivå vad gäller renlighet. Du har en positiv karaktär, tycker om att arbeta i högt tempo och förstår att laget går före ”jaget” – du måste vara en lagspelare för att lyckas i din roll.

Vi söker dig som har stor vilja att lära dig nytt och utvecklas inom ramen för arbetet. Du bör vara i god fysisk form och har B körkort – meriterade om du har truckkort.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Skicka din ansökan via e-post ansokan@vatternpotatis.se

Sista ansökningsdag 8 maj . Märk din ansökan ”Operatörer”. Vid frågor kontakta Fredrik Carlsson 0144-155 14

Vätternpotatis AB är idag en av Europas modernaste fabriker för potatisförädling med en hög automatiseringsgrad Företaget ingår i Koncernen Wernsing Food Family & Co och är en av de marknadsledande aktörerna i Sverige inom området produktion och försäljning av konserverade och pastöriserade potatisprodukter. Vätternpotatis AB i Sverige är ett eget bolag som totalt omsätter ca 140MSEK och är ca 50 anställda