
Ugnsbakad norsk fjordlax med hovmästarsås, dill och gräslök
ANTAL PORTIONER 10
INGREDIENSER:
1,75 kg Vättern Minut
borstad potatis
1,5 kg laxfilé
Salt
Peppar
50 g smör
100 g dill
20 st knipplök
ANTAL PORTIONER 10
INGREDIENSER:
1,75 kg Vättern Minut
borstad potatis
1,5 kg laxfilé
Salt
Peppar
50 g smör
100 g dill
20 st knipplök
VÄTTERN MINUT BORSTAD POTATIS
har vi tvättat och borstat skonsamt, vilket gör att både skalet och smaken är kvar. Behöver inte sköljas, klar att använda direkt ur sin förpackning.
HOVMÄSTARSÅS
Tycker du att såsen är för tjock,
späd med ytterligare lite vatten.
GÖR SÅ HÄR
Lägg upp löken på laxen och servera med hovmästarsås och rostad potatis.
Smaklig måltid! Glöm inte bort att pröva våra andra potatisrecept som du hittar här nedanför.