Potatis- och tryffeltårta

Antal portioner: 8
8 PORTIONER INGREDIENSER:
2 st stora tortillabröd
1 kg potatis
100 g mjukt smör
4 äggulor
Tryffelolja
Salt och peppar

GÖR SÅ HÄR:

Koka potatisen, mosa ned smöret. Blanda i äggulorna och smaka av med tryffelolja, salt och peppar.

Lägg en form med löstagbar kant på tortillabrödet, skär runt om så det blir samma storlek som formen. Lägg i ett bröd, bred på potatisen, lägg på tortillabrödet som lock.

Tag loss från formen, stek i stekpanna i smör. Vänd med hjälp av bricka eller tallrik. Stek på andra sidan, stjälp upp, plasta och ställ kallt.

Vid servering, skär tårtbitar och värm i ugn.

Smaklig måltid! Glöm inte bort att pröva våra andra potatisrecept som du hittar i menyn till vänster.