Kryddig potatissallad

Ingredienser: (normalportion)

Ca 180 g som tillbehör
Ca 300 g som hel rätt

Antal portioner1030100
Minut tärnad potatis1 kg3 kg10 kg
Majskorn, frysta eller konserv300 g900 g3 kg
Kidneybeans, konserv300 g900 g3 kg
Färsk paprika, tärnad grön, gul och röd200 g600 g2 kg
Rapsolja0,5 dl1,5 dl5 dl
Tony Chacheres cajunkrydda10 g30 g100 g

Gör så här:

Se till att alla ingredienserna är väl kylda innan tillagningen.

  • Använd färsk eller fryst färdigtärnad paprika.
  • Ta ut potatistärningarna ur påsen.
  • Skölj av potatistärningarna under kallt vatten. Låt rinna av ordentligt i ett hålbleck.
  • Väg upp alla ingredienserna.
  • Blanda alla ingredienser försiktigt men väl.
  • Servera salladen väl kyld. Låt aldrig rätten stå framme och bli varm.

Smaklig måltid! Glöm inte bort att pröva våra andra potatisrecept som du hittar i menyn till vänster.