Kryddig potatissallad

Antal portioner 10 30 100
Minut tärnad potatis 1 kg 3 kg 10 kg
Majskorn, frysta eller konserv 300 g 900 g 3 kg
Kidneybeans, konserv 300 g 900 g 3 kg
Färsk paprika, tärnad grön, gul och röd 200 g 600 g 2 kg
Rapsolja 0,5 dl 1,5 dl 5 dl
Tony Chacheres cajunkrydda 10 g 30 g 100 g

GÖR SÅ HÄR:

Se till att alla ingredienserna är väl kylda innan tillagningen.

  • Använd färsk eller fryst färdigtärnad paprika.
  • Ta ut potatistärningarna ur påsen.
  • Skölj av potatistärningarna under kallt vatten. Låt rinna av ordentligt i ett hålbleck.
  • Väg upp alla ingredienserna.
  • Blanda alla ingredienser försiktigt men väl.
  • Servera salladen väl kyld. Låt aldrig rätten stå framme och bli varm.

Smaklig måltid! Glöm inte bort att pröva våra andra potatisrecept som du hittar i menyn till vänster.