850 gr Vättern Minut borstad potatis
200 gr Gul lök, skivad
2 msk Rapsolja
7-10 dl Vatten
300 gr Spenat, hackad
100 gr Broccoli, små buketter
2 msk Grönsaksbuljong, pulver
2 dl Mjölk
1 dl Matlagningsgrädde
2 tsk Salt
2 krm Tabasco
GÖR SÅ HÄR:
Fräs potatis och lök i rapsolja med eventuell omkörare monterad
Tillsätt buljong och låt koka ca 15 minuter
Vispa eller mixa soppan lätt
Tillsätt mjölk, grädde och spenat
Smaka av med salt och tabasco
Tillsätt broccolibuketter och låt soppan koka upp
Smaklig måltid!
VÄTTERN MINUT BORSTAD POTATIS
har vi tvättat och borstat skonsamt, vilket gör att både skalet och smaken är kvar. Behöver inte sköljas, klar att använda direkt ur sin förpackning.